Velkommen

Vores Historie


Topkær Fest er en nyopstartet virksomhed, som drives og ejes af min mand, Klaus, og jeg, Line Obel Kristensen. I januar 2019 købte vi juletræsplantagen Topkær Julestue og startede et nyt liv som jultræsavlere med vores tre piger. 


Med juletræsplantagen fulgte også en smuk julebutik, som har åbent i julesæsonen, hvor vi sælger juletræer. Men da sæsonen kun varer 6 uger om året, betyder det derfor også, at julebutikken kun bliver brugt de 6 uger om året. Derfor blev idéen om at starte et festlokale og udlejningsfirma meget aktuel. Januar 2019 blev opførelsen af tilbygningen til festlokalet igangsat.


I maj 2019 stod tilbygningen færdig, hvilket betyder, at festlokalet nu har fået tilstødende lokaler bestående af et stort serveringskøkken, legerum, garderobe og to toiletter. 

"I mange år har jeg gået med drømmen om at starte et festlokale til udlejning op. Både for at udleve drømmen om at arbejde med min kreative side og udføre nogle af alle mine håndværksmæssige idéer ud i livet. Men også fordi jeg virkelig synes, der mangler muligheder for at leje et eksklusivt lokale med lækre udendørsarealer til en fornuftig pris uden at skulle være tvunget til at betale for mad og drikkevarer her i Aarhus." 


- Line Obel  (Ejer af Topkær Fest)


Hvorfor vælge os?


Hos Topkær Fest kan du holde lige den fest, du ønsker dig. Med eller uden mad, med eller uden opdækning, med eller uden blomster. Du vælger selv, hvordan din fest skal være!  

 

 


Seneste fester på Instagram

Topkær Fest


Hold en fest ligesom du gerne vil have den - midt i naturen. Hos Topkær Fest kan du holde den fest, du altid har drømt om - vi skræddersyr den til dig, så du kan få præcis den mad, det service, de blomster og den oppyntning, du ønsker.


Kontakt os:


Adresse:

Topkær Fest

Topkærvej 13

8200 Aarhus N

cvr: 40049363 


Email:

info@topkaerfest.dk


Telefon:

Line: 22 80 74 06


Følg os:


Facebook


Instagram


Copyright © All Rights Reserved Topkær Fest

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at blive på hjemmesiden, accepterer du vores brug af cookies.

Godkend